slapen op het strand
 
 
 
 
+31 (0) 118 700279 Info@de-dam.nl

Overnachten op het Strand

Breezand Beachhouses

Genieten op het Strand!

Voor wie houd van rust en ruimte, strand, zee en duinen en dit dag en nacht wil ervaren, zijn de Beachhouses van Breezand een geweldige ervaring! Je beleeft het hier allemaal vanaf je eigen terras op de luxe loungebank kijkend naar alles wat er gebeurt, op en om het strand.

De beachhouses zijn luxe en modern ingericht, en van alle gemakken voorzien. Verwarming, toilet, badkamer met douche, keuken en slaapkamers ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Honden zijn op aanvraag welkom. Ook zijn er beachhouses speciaal ingericht voor mindervaliden en senioren. (rolstoel toegankelijk)

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid; Leven en slapen op het strand! Rust voor jezelf, speelplezier voor de kinderen…

Een comfortabel Beachhouse met heerlijk terras en een geweldige natuur om je heen. Onze beachhouses bevinden zich vlak voor de duinen, met terras met luxe loungeset, het uitzicht op het brede strand.

Tel: +31 (0) 118 – 593133
Hopman de Rijklaan 2
4354 NS Vrouwenpolder
info@breezandvakanties.nl

www.breezandbeachhouses.nl

Breezand Beachhouses

Drone Breezand Vakanties

Vakantiehuizen direct achter de Duinen!

Appartementen, Groepshuizen en Bungalows. Keuze uit ruim 250 accommodaties!

Met een bungalow, groepshuis of appartement van Breezand Vakanties kiest u voor een unieke vakantie in het groen. De bungalows zijn aan alle zijden omgeven door een royale tuin. De tuin biedt u niet alleen veel ruimte om te spelen, maar ook om beschut, of juist vol in de zon te genieten van alle rust en privacy. De comfortabele accommodaties dragen hier zeker hun eigen steentje aan bij. Licht, ruim, praktisch en overzichtelijk. De ideale uitvalbasis voor een comfortabele vakantie.

Voor iedereen is er een accommodatie die past bij uw wensen qua ligging, indeling, comfort en gemak. Het grootste gemak is misschien wel de bereikbaarheid van het strand. Dat is hier zo dichtbij dat u, uw schoenen thuis kunt laten.

Tel: +31 (0) 118 – 593133
Hopman de Rijklaan 2
4354 NS Vrouwenpolder
info@breezandvakanties.nl

www.breezandvakanties.nl

Breezand-Vakanties