Het Paviljoen
 
 
 
 
+31 (0) 118 700279 Info@de-dam.nl

Het Paviljoen

Het Ontwerp

Bij het betreden van het paviljoen wordt de beleving van het strand doorgezet. De geur van de zee, het ruisen van het helmgras in de wind en het opstuiven van het zand zijn pure ervaringen. Deze pure ervaringen zijn uitgangspunten geweest bij het realiseren van het paviljoen.

Strandhoogte

De strandspeeltuin & vele active sports by Vertigo Sports

Hier vindt u onze avonturenstrandspeeltuin.  Zowel bij mooi weer als bij minder mooi weer kunnen de kinderen hier heerlijk spelen.

Begane grond paviljoen

Strandrestaurant De DAM & Vertigo Sports

Zonder twijfel het Hart van het gebouw. Temidden van het restaurant vindt u de haard met de gezellige loungehoek. Deze nodigt zeker uit om lekker te relaxen met een goede koffie, een lekker stuk gebak en een krantje. Op de achtergrond de bar, van waaruit de lekkerste drankjes worden geserveerd. Hier kunt u de prachtigste “schilderijen”  aanschouwen: de mooiste luchten, het strand en de zee die te zien zijn door de hoge raampartijen.

U zult zien dat het ieder seizoen van het jaar gezellig is bij De Dam: van winterse lodgesfeer tot Balearische lifestyle in de zomer. Wij willen graag dat u zich thuisvoelt bij ons en de alledaagse beslommeringen “uitschakelt”  en komt genieten van uw vrije tijd!

By studio BINK.

10
tapas

Tapas Lounge Deck

Op dit dakterras kunt u lekker loungen en genieten van onze huisgemaakte Tapas

Hier wacht een volgende Highlight op u, eentje die er in deze vorm in Zeeland nog niet is: ons zonnedek met tapasbar.

Hier hoeft u maar 1 ding te doen: RELAXEN!  Neem de tijd en geniet, bij een goed glas wijn en Spaanse Tapas, van het onbeschrijflijk mooie uitzicht over “uw” strand van Vrouwenpolder.

Dak | Groene stroom voorzieningen

Op het dak van De DAM komen verschillende ECO systemen

Het is misschien niet iets waar al onze gasten bij stilstaan, maar wij vinden het toch een belangrijk punt om bij te dragen aan een schone omgeving. Het gehele dak is met hybride zonnepanelen uitgerust, zodat we self- supporting zijn voor wat betreft het warme water en de stroomvoorziening.   Met andere woorden: wij zijn groen van kop tot teen!

Water Drops On Fresh Green Leaf