Vertigo sports
 
 
 
 
+31 (0) 118 700279 Info@de-dam.nl

Vertigo Sports

Al meer dan 15 jaar passie voor wind, water & strand in Vrouwenpolder. Op de plek waar de sportieve strandbezoeker al jarenlang binnenloopt, vind je vanaf volgend jaar het nieuwe watersportcentrum van Vertigo Sports. De vertrouwde sfeer en het aanbod van sporten als kitesurfen, suppen, powerkiten en straks ook kitebuggyen vind je terug in een geweldig nieuw onderkomen.

Graag informeren we je over alle sportieve activiteiten en diensten die we vanaf april 2016 te bieden hebben op deze unieke locatie in Zeeland. Kom je alleen, met je familie, een vriendengroep of als bedrijf? Wij hebben voor iedereen een programma op maat.

Bezoek www.vertigo-sports.com voor het volledige aanbod en alle ontwikkelingen tot aan de opening komend voorjaar.

Groepsactiviteiten

Alle volgende activiteiten zijn met elkaar te combineren in een actief dagprogramma.

 

Een powerkite (ook wel matrasvlieger genoemd) is een krachtige vlieger. Naast kracht speelt ook behendigheid een belangrijke rol, krijg jij hem onder controle? Klik hier voor meer informatie over powerkiten.

 

Uit Hawai overgewaaid en een groot succes is Stand Up Paddling (SUP). Bij deze watersport sta je op een groot surfboard en maak je vaart met een peddel. Wie weet lukt het je om tijdens deze activiteit je eerste golf te surfen! Lees hier meer over suppen.

 

Wil je het liefst verschillende activiteiten afwisselen? Dat kan, we hebben een aantal leuke beachgames die uitermate geschikt zijn voor een sportdag of bedrijfsuitje. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Vertigo Sports Active
Strand Vrouwenpolder
4354 Vrouwenpolder, Zeeland

+31(0)6 52 47 03 03

info@vertigo-sports.com
Kvk: 56575254